bikini body

bikini body? 5 producten die kunnen bijdragen

bikini body, voor de een helemaal strak en afgetraind, voor de ander wellicht een paar kilootjes minder. Hoe dan ook, we beseffen ons vaak pas dat we er mee aan de slag hadden moeten gaan als de eerste zon zich weer laat zien.  Toch is het zeker nog niet te laat om je lichaam in de voor jouw perfecte vorm te krijgen! Er zijn zelfs een aantal producten die je daar een handje bij kunnen helpen. Op en normale, gezonde en verantwoorde manier, zonder honger, zonder crash-diëten!

1. bikini body met Bio 30 days, pharma nord

Dat we lichaamsvet nodig hebben is en feit, maar teveel hiervan is ongezond. Daarnaast hebben we het over de bikini body, in dat geval is het ook net niet wat je wil… Vooral wij vrouwen hebben gemakkelijk last van vet op en rond onze buik en heupen. Teveel vet op en rond de buik kan ook nog eens invloed hebben op ons metabolisme. Bio 30 days bevat een aantal belangrijke stoffen die er aan bijdragen ons metabolisme aan gang te krijgen, en ons lichaam te ontgiften, en te helpen bij het gewichtsverlies. Daarnaast zit er chromium in, dit draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel, een normale vertering en opslag van vetten, koolhydraten en proteïne. Een verpakking  bio 30 days bevat een maandinhoud (30 days..!)

2. zonnebruin, bruin van binnenuit

Met een softgel per dag zou je met dit product al een beetje een kleurtje moeten hebben voor dat je met je bikini body op het strand ligt! Wel zo aangenaam voor de melkbusjes onder ons 😉

Er wordt aangeraden 4 weken van te voren te starten met het innemen, voor de echte bleke huid mogen er twee capsules worden gepakt. Dit product bevat ook nog eens vitamine c voor de inwendige huid verzorging. maar ook beta caroteen, alfa caroteen, natuurlijke vitamine e, zeaxanthine en luteine , lycopeen, astaxanthine (anti-oxidanten), selenium en visolie.

Door alle anti oxidanten helpt dit product je dus ook te beschermen tegen de invloed van zonlicht. Let wel op, het is geen zonnefactor van binnenuit.

3. SCA Burner, the natural health company

bikini body ready met The Natural Health Company! De SCA burner is verbrander van formaat, naast cafeïne  bevat deze ook green coffe, wilgenbast, citrus aurantium, en piperine.
Het is aan te raden dit product niet ‘s avonds in te nemen, omdat er cafeïne in zit. Je begint met 1 capsule in de ochtend, eventueel kun je dit op bouwen tot maximaal 2 capsules per dag. Dit werkt natuurlijk het beste als je er bij sport of beweegt. Dat kan ook heel simpel door nar je werk te fietsen in plaats van de auto te pakken, of het bekende pak de trap in plaats van de lift.

4. Alka greens en thee

De producten van alka zijn zo samen gesteld dat ze je lichaam helpen te ontzuren en te ontgiften. Hoe “schoner” je lichaam is, hoe beter je er uit ziet en je voelt ! Een detox kuur met de greens is dus zeker geen overbodige luxe als je je bikini body wilt bereiken. Kruiden thee is sowieso een hele goede vervanging voor frisdrank nu je met je lichaam bezig bent. Met deze thee kun je heel gemakkelijk een verukkelijke ice tea maken! In de thee zitten maar liefst 52 verschillende kruiden die je lichaam helpen te ontzuren!

 

5. micellar matrix, the natural health company

Het tweede product van dit merk in deze lijst! Zoals je eerder al gelezen hebt ben ik er op tegen om maaltijden over te slaan en te vervangen door een shake of reep. Tussendoortjes zijn echter een heel ander verhaal! Tussendoortjes zijn vaak of zoet, of vet en meestal een impuls hap! Je krijgt ineens trek om 11 of 4 uur en grijpt naar iets makkelijks. Je bikini body zal je dankbaar zijn wanneer je voor jezelf deze heerlijke milkshake vol proteine en goede lange koolhydraten uit kokos en boekweit maakt! Zo haal je het makkelijk tot het avondeten en pak je niet naar een koekje of snoepje.

mijn persoonlijke tip? koop bij een drogist of baby zaak een flesje met portie verdeling. Deze zijn normaal voor poedermelk voor kinderen. Maar ze zijn uitermate geschikt om een portie micellar matrix mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk!